Hur blir jag medlem

Blankett för ansökan hittar du här: Medlemsansökan (pdf)

Skicka ansökan i ett  mail till info@booseniorhem.se eller ring 08-716 54 34 för mer information.

När ansökan kommit in och du betalt medlemsavgiften på 10.000 kr, make/maka halva avgiften, blir du invald i föreningen och får ett medlemsbevis. Som medlem i föreningen är du välkommen till våra aktiviteter i klubbhuset. Som medlem har du också rätt att ställa dig i kö till en seniorlägenhet. Lämna in en ansökan om du är intresserad.

Medlemsvillkor (pdf)

Som medlem i föreningen har du möjlighet att flytta in i en av våra 84 vackra, bekväma och modernt anpassade seniorlägenheter. Lägenheterna varierar i storlek från 2 rum och kök på 54 m2 till 4 rum och kök på 104 m2. Lägenheterna är kooperativa hyresrätter vilket innebär att insats och hyra bestäms av den kooperativa hyresrättföreningen. Föreningen drivs utan vinstintresse och insatsen återbetalas om du flyttar.

Medlemskapet innebär förutom möjligheten att erhålla en lägenhet och att stå i kö till en lägenhet även tillgång till aktiviteter och service i föreningen eller i vår partners regi. Du kan på så sätt välja att vara medlem i föreningen men bo kvar hemma och delta i aktiviteter, friskvård och umgänge.

 

Ritningar på några av våra lägenheter:

Här hittar du ritningar på ett representativt urval av våra lägenheter – planlösning, storlek på rum, placering i huset etc. (För mer information kontakta oss på BooSeniorhem.)

Gästlägenhet

Idag finns en gästlägenhet på Boo SeniorHem. Gästlägenheten är möblerad för två personer med möjlighet för en tredje person i gästsäng. Hyran är 250 kr/dygn. Lägenheterna kan endast bokas av medlemmarna och max en vecka i taget.